OVER MIJ

"MERAKI" STAAT VOOR MIJ VOOR WERKEN VANUIT PASSIE EN TOEWIJDING

Sylvia Klink HR Advies en Inhuur

MIJN KERNWAARDEN ZIJN:

Verbinding: Voor mij bestaat succesvol en plezierig werken vooral ook uit in verbinding staan met mijn netwerk, mijn klant en hun medewerkers.

Doelgericht: Een doel hebben spoort mij aan mijn best te doen. Ik streef ernaar een optimaal resultaat neer te zetten in de samenwerking. Dit doe ik door de situatie in kaart te brengen en heldere doelstellingen te formuleren.

Vrijheid: Ik ben kapitein op mijn eigen schip, ik ben de navigator en dat voelt goed. Het geeft mij de mogelijkheid mijn leven in te richten zoals ik wil. Dat haalt het beste in mij naar boven en maakt dat ik optimaal mijn kwaliteiten kan inzetten.

Eerlijk: Eerlijk zijn staat hoog in mijn lijstje. Elkaar eerlijk behandelen, geen “agenda” hebben en dit alles ook in relatie tot de normen en waarden vanuit mijn opvoeding.

WERKEN VANUIT MIJN PASSIE EN ZO ONDERNEMERS KUNNEN HELPEN MET MIJN KENNIS, DAAR GA IK VOOR!

De vragen die ik veel kreeg, waren: Weet je wel waar je aan begint? Waarom zou je voor jezelf beginnen? En waarom zou je al die zekerheid opgeven?

Die vragen hebben mij niet weerhouden van mijn doel. Overal te kunnen werken waar ik wil, maar vooral ook mijn kennis en ervaring inzetten voor ondernemers met HR vraagstukken.
Begin 2018 was het online ondernemen niet echt bekend. Ik wilde toch door zetten, ik was ervan overtuigd dat je als HR professional ook op afstand kan werken.  Ik wilde ook zeker geen 9 tot 5 kantoorbaan meer. Die vrijheid, dat zag ik helemaal zitten. Zeker met het idee om later vanaf Kreta te werken.

Ik onderzocht alle mogelijkheden en via een omweg naar andere vakgebieden, kwam ik toch weer terug bij het HR vak, daar ligt mijn expertise en passie. De samenwerkingen en vragen die hierin op mijn pad komen, daar word ik echt blij van.

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van HR?

(Virtueel) koffie drinken vind ik altijd een goed idee.

Neem contact op, dan plannen we een gesprek.

HR uitbesteden Human Resource

HR SUPPORT & ADVIES VANUIT “ MERAKI”

Meraki is een Grieks woord wat mij erg aanspreekt, vanwege mijn voorliefde voor Griekenland (zie je ook een kleine verwijzing naar Griekenland in mijn logo?). Daarom is het ook mijn lijfspreuk geworden.

Meraki Sylvia Klink HREr is geen vaste vertaling voor het woord Meraki, maar om toch een poging te wagen:
Grof vertaald vanuit het Grieks betekent Meraki (μεράκι): alles wat je doet met ziel, creativiteit en liefde. Je doet iets met volledige aandacht en toewijding. Bij alles wat je doet, stop je iets van jezelf daarin. Dat komt zeker ook terug in je werk en komt het resultaat alleen maar ten goede.

Als je je ziel en zaligheid in je werk legt, dan kunnen daar alleen maar goede dingen uit komen. Dit doet doordat je echt ergens voor gaat en je werk met volle overtuiging en enthousiasme uitvoert!

 

Meraki en jouw bedrijf
Meraki heeft, voor jou als ondernemer, ook veel profijt. Dit komt doordat ik met enthousiasme, toewijding en motivatie mijn werk doe. Je werkt dan namelijk samen met iemand die er voor de volle 100% voor gaat, gemotiveerd is en niet alleen werk aflevert, maar ook graag meedenkt over te zetten stappen voor jouw bedrijf.

IK HEB ERVARING OP HET GEBIED VAN:

Casemanagement verzuim (Wet Verbetering Poortwachter)
Implementatie en uitwerking verzuimprocessen
Opstellen en verbeteren HR processen
Functiebeschrijving en waardering
Arbeidsvoorwaarden
Inrichten en opstellen personeelshandboek
Uitvoeren payroll administratie
Digitalisering personeelsdossiers /AVG
Allround ondersteuning