HR ONDERSTEUNING OP MAAT, ZOWEL TIJDELIJK ALS PROJECTMATIG

TIJDELIJKE HR ONDERSTEUNING

VOORKOM DE ZORGEN OF ALLES GOED GEREGELD IS MET TIJDELIJKE HR ONDERSTEUNING.

ZORG DAT HR ALTIJD DOORGAAT

Personeelsvraagstukken worden opgepakt

De continuïteit van HR wordt gewaarborgd

Flexibel inzetbaar en hulp op maat

UIT ERVARING WEET IK…

dat het vakgebied van HR complex kan zijn door continue veranderingen van wet- en regelgeving. En natuurlijk gaat jouw aandacht in eerste instantie uit naar jouw werknemers dan wetten en regels.

Ik heb 20 jaar ervaring binnen HR, daar heb ik bij een grote organisatie gewerkt. Alle facetten van HR zijn daarbij voorbij gekomen. Daarnaast heb ik een aantal (internationale) bedrijven mogen ondersteunen op het gebied van HR.

DE JUISTE HR SUPPORT VOOR JOUW BEDRIJF

TIJDELIJKE HR INHUUR

Heb je tijdelijke ondersteuning op HR nodig vanwege achterstallige klussen? Vanwege de groei van je organisatie of omdat je tijdelijke vervanging nodig hebt van de HR-professional?

Als HR-generalist pak ik graag die zaken voor je op!

 

HR ADVIES PROJECTEN

Denk hierbij aan het actualiseren van het personeelshandboek, het op orde brengen van de wet- en regelgeving binnen de HR-processen of het opstellen van een verzuimprotocol.

Ook hierbij zet ik mijn expertise graag in.

 

work together HR advies Sylviaklinkva

IN DRIE STAPPEN NAAR EEN ZORGELOZE SAMENWERKING;

1. Tijdens het intakegesprek bespreken we jouw wensen voor de HR ondersteuning
2. In het plan van aanpak wat volgt, komen de acties voor de benodigde ondersteuning, op maat en flexibel!
3. Ik ga daarna direct voor je aan de slag, zodat alles rondom HR goed geregeld is.

HR uitbesteden Human Resource

BIJ TIJDELIJKE INHUUR, BIJVOORBEELD VANWEGE VERVANGING, BIJ EXTRA INZET OF VOOR EEN PROJECT KUN JE MET HET INHUREN VAN DE HR EXPERTISE VAN SYLVIA KLINK ERVAN OP AAN DAT JIJ JE GEEN ZORGEN HOEFT TE MAKEN OVER HR GERELATEERDE ZAKEN!

Ik weet dat je een goede werkgever wilt zijn voor jouw medewerkers. Om dat te bereiken dient er altijd een zorgeloze voorzetting van de HR zijn met de zekerheid dat alles goed geregeld is.

Als ondernemer wil je ten alle tijde zorgen dat jouw HR fundament op orde is. Uit ervaring weet ik dat het vakgebied van HR complex kan zijn door continue veranderingen van wet- en regelgeving. En jouw aandacht dient in eerste instantie uit te gaan naar jouw werknemers. Heb je behoefte aan tijdelijke HR ondersteuning? Ik werk met een netwerk van professionals waardoor er altijd expertise aanwezig is, op alle vlakken van HR.

Dit is hoe we het gaan doen:

  1. We bespreken de wensen voor ondersteuning/expertise.
  2. In het plan van aanpak wat volgt, komen de acties voor de benodigde ondersteuning, op maat en flexibel!
  3. Ik ga daarna direct voor je aan de slag, zodat alles rondom HR goed geregeld is.

Plan snel een intakegesprek zodat we snel een start kunnen maken. Zo voorkom je dat er geen werkzaamheden binnen HR blijven liggen. In plaats daarvan worden HR taken/klussen opgepakt en heb jij dat alles goed geregeld is.